mubase

Problem with Zpuino Logicstart bitfile link.

Recommended Posts

Hi all. I'm enjoying learning VHDL but thought I'd have a look at the Zpuino environment as I have a Papilio 500 and logicstart board. On the http://forum.gadgetfactory.net/index.php?/page/articles.html/_/papilio/logicstart-megawing/zpuino-test-code-for-the-logicstart-megawing-r64

 

page. The link to the bitfile doesn't allow me access. I get permission denied. Is that because I am unworthy or is the bitfile somewhere else?

Just thought I'd mention..

cheers, :)

Steve.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack. Hope your well your side of the world. 

Yup. Works a treat! I got hold of a VGA monitor last week ( 12" Dell flatscreen .) 

3 weeks in Paradise! I remember that game. I had it on the spectrum. One of those surreal puzzle games. :s

JSW & Manic Miner were my faves. Along with Head over Heels and the isometric Batman and RentaKill Rita classics.

 

Logicstart periphs work fine too. As does the Audio out. Quality mod. (protracker as well. Had that on my old Amiga. )

All in all amazing. 

Now I'd like to get Zpuino working with it. I am having trouble using Zpuino though. Its on the next entry on this forum.

If you could have a look at it I'd appreciate it. 

Thanks again.

Steve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now