Search the Community: Showing results for tags 'io'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Found 2 results

  1. Hallo, I have simple problem with the output of signal in the schematic of Xilinx. I've started Xilinx from the simple default Blink file and wand to connect the clk_96Mhz from the ZPUino Soft Processor to D12 of the Pinout. Everything I tried is going to be an error. Can someone explain me how to do this; ore have a good “tutorial” which is using the Papilio. I want to do this in the schematics to understand how to do this.
  2. My second newbie question, hopefully someone can help me and I'll be forever grateful. I'm using my recently purchased Papilio one 500k to create a 24MHz clock output to feed into a different chip/module. Why am I doing this? Because I bought the wrong oscillator for my other module and I thought hooking it up on the fpga would a quick temp solution. The design is super simple, just the regular 32Mhz clk in, to a DCM which modulate to 24Mhz, then to ODDR2 which drives an OBUF on one of the IO pins. The output pin is set as LVCMOS33 in my ucf and the OBUF driving it is also LVCMOS33 standard. However, when I measure the output on the board with an oscilloscope, the waveforms are really distorted but correct frequency. As if there's too much parasitic cap on the output. Going down to a much smaller freq around 8Mhz the waveforms are much more square. I've calibrated my probes over and over again. Are the "wings" or headers on the Papilio bad for driving such signal? Or do I need to change some iostandard or drive strength? Any advice suggestion? Thanks