Search the Community

Showing results for tags 'ZAP'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi all, I have a Papilio One 500K board. I starting using a ZAP IDE yesterday, it is working in the beginnig. Firstly i try the ZPUino vanilia variant, i burn the bootloader and download the quickstart program. Today i started writing some program by my own, but i discovered, the ZPUino soft processor not implement some Arduino functions. Then i wanted to try switch the processor to the AVR 8 Shifty variant, but i gotten error message. The exact error message: " java.lang.NullPointerException at processing.app.debug.BasicUploader.burnBootloader(BasicUploader.java:295)at processing.app.Editor$61.run(Editor.java:2722)at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:209)at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java:597)at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(EventDispatchThread.java:269)at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(EventDispatchThread.java:184)at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(EventDispatchThread.java:174)at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:169)at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:161)at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThread.java:122)" I try any other soft processor burning to the, but i got the same error message. I do a restart, reinstall the ZAP IDE and clean junk flies from my PC (with CCleaner), but the bootloader burner still not work Please help me. István
  2. I'm a Noob with a Papilio Pro, LogicStart MegaWing and have had some success and great fun following the Intro to Spartan FPGA book - so thank you. I'd like to have a go with ZAP IDE / ZPUino but I'm falling at the first hurdle - getting the IDE running on Linux - specifically Ubuntu 13.10 It seems that I'm attempting to use 32bit code on my 64bit architecture. stu@glenmoray:~/Downloads/papilio-zap-ide$ sudo ./zap[sudo] password for stu:Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/50-user.conf", line 14: reading configurations from ~/.fonts.conf is deprecated.OpenJDK 64-Bit Server VM warning: You have loaded library /home/stu/Downloads/papilio-zap-ide/lib/librxtxSerial.so which might have disabled stack guard. The VM will try to fix the stack guard now.It's highly recommended that you fix the library with 'execstack -c <libfile>', or link it with '-z noexecstack'.java.lang.UnsatisfiedLinkError: /home/stu/Downloads/papilio-zap-ide/lib/librxtxSerial.so: /home/stu/Downloads/papilio-zap-ide/lib/librxtxSerial.so: wrong ELF class: ELFCLASS32 (Possible cause: architecture word width mismatch) thrown while loading gnu.io.RXTXCommDriverException in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: /home/stu/Downloads/papilio-zap-ide/lib/librxtxSerial.so: /home/stu/Downloads/papilio-zap-ide/lib/librxtxSerial.so: wrong ELF class: ELFCLASS32 (Possible cause: architecture word width mismatch) at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method) at java.lang.ClassLoader.loadLibrary1(ClassLoader.java:1965) at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(ClassLoader.java:1890) at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1880)Recognising this, if I'm correct, and having the knowledge to do something about it are different things for me (and I suspect other beginners). Previous posts about Ubuntu 13.04 have suggested: sudo apt-get install ia32-libsbut this doesn't work on Ubuntu 13.10. Could anyone help me get over the hurdle of installing the simple IDE for the simple Soft processor - feeling very thick. Stu
  3. t90add

    Porting Libraries

    Hi, Does anybody have a method of porting libraries? Thanks