Search the Community

Showing results for tags 'Unable to run'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Virtronics

    Cannot program Papilio One 250k

    Hi, the Papilio One 250k just turned up and we followed the instructions to get it to work. We downloaded the no java Windows Installer, ran it, plugged in the Papilio One, the red light illuminates and two new USB Serial ports were found, COM45 and COM46. We then downloaded the P1_QuickStart.pde and the bit file. Double clicking the Bit file started the Papilio Loader program but the Run button was greyed out. After quite a few minutes, the Papilio Loader program showing the error message below. I tried changing the COM port to COM7 and COM8 but still no go. Any help would be much appreciated.