Goos_E

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Goos_E

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Jack, I tried the card I use for the acorn atom also for the atari 800 and it works just fine. I can load *.car and *.atr. So I think it is not my card that is the fault. I tried a Philips a Kingston and a sandisk card with my acorn atom. All the cards give a N/A sign in *HELP and *CAT. I am monday free so I can get some measerements with my osciloscoop. You will here from me. Goos.
  2. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Dave I can't get it until monday. I'm working till sunday evening. Next week I am free so I have all the time to do the measurements. Goos.
  3. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Dave, I can't get my output posted on this forum. It just won't work. I send you a message with the output from the debug bit file. From your earlier question, *HELP output: Atommc2 V2.97E © 2008-2013 Charlie Robson Interface f/w version 2.a bootload version 0.0 card type : n/a And for the other question Yes I have a osciloscoop. It's a DSO Nano. I don't think it can do logic analising. Greetings, Goos
  4. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Dave, I just recieved a class 10 sdhc Phillips card. It just don't work for me. I get a card : N/A. If I type *help. I don't know what is wrong. When I use another card when I use the atari 800. It workes just fine. I have tried with powercycling my papillio duo and resetting with F10. Nothing works I just get card : n/a. If I trie *cat it just give me a Error - not ready. Greetings, Goos.
  5. I changed the audio jack to the other side and now it works fine. I didn't know that there were 2 audio jacks on the computing shield. I should have looked better. Thanks, Goos
  6. Hello, I have used the atari for a while now and it works OK. I can't get any sound out of the atari 800. I am using the papilio duo with the Computing Shield. The sound works just fine when I use the for example the Wing Audio sketch. Greetings, Goos.
  7. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Dave, I have a new Kingston 8 gb card class 10 now installed. I can't get the SDcard working. If I try the atari 800 bit file The SDcard is functioning properly. I wait for another card. This one is also a 8 gb class 10 card. I wonder what card you are using. Greetings, Goos
  8. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Btw, I can see 2 led's on all the time. That's the led's closesd to the ps2 port. The other two flash only on resetting the acorn atom. Greetings, Goos
  9. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Hoglet, I tried version 2.8 and set it in expert mode. I can now program the flash correctly. It worked as normal in 2.6. Greetings, Goos
  10. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Hoglet, It was failing with 2.7 but it was ok with 2.7. Why I don't know. I ordered just 2 new SDcards with. A Kingston and a Transcend both class 10. I probably get them tomorow or the day after. I wait and see. Greetings, Goos
  11. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Hoglet,, I have found the problem with running from SPI-Flash. I used the Papillio Loader 2.7. This didn't work. Then I used Papillio Loader 2.6. This worked fine. I can now power cycle my board with the Acorn Atom up and working. All I have to do is get the SDcard working. Greetings Goos.
  12. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Dave, I tried to flip the switch as described above but nothing changed. Both the SD card and also the spi-flash didn't work. Goos
  13. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    I have no keyboard problems. I use it on PS/2 port A. All my problems excist of no working Acorn Atom of SPI Flash, only direct from FPGA and no working SD card. Greetings, Goos
  14. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    Hi Dave, Yes your right it's a SanDisk. I tried all off the above. Nothing works. About programming the design to flash. I think it's a problem of the .bit file, because any other program I wrote to the flash works. Greetings, Goos
  15. Goos_E

    Acorn Atom on the Duo

    I tried to send a picture of my acorn atom screen, but I can't. It somehow didn't work. But I can say that I used a scandisk 4 Gb sdcard. It can be seen by the Computing Shield testprogram in Designlab. So I think it's a good card. I used format on this card to Ensure that is a Fat32 card and I put the programs from th atomsoftwarecatalog on it. The Menu program is on the root of the card. I insert the card. Then I reset the Computer by "shift F10". The atom then says >*MENU ERROR - NOT READY >. I tried *CAT but this gave me the same error.