Search the Community: Showing results for tags 'ym2149'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Found 2 results

  1. Problem with the Channels

    Hello again, I finally got it right so I can update the bit files on my RetroCade Synth V1.1. But I still have a few problems when using a Midi-Controller to play the Synth Channels. I've found Version 1.3 deep somewhere in this forum which fixed the note off problem for channel 2, but the other channels remain. All 8 Channels are called "SIDV1". Shouldn't there be at least one YM2149 channel? Channel 0 Drums don't produce any sound Channel 1 seems to be the same as Channel 0 Channels 2 - 7 are playing the last key pressed constantly, I can only stop when turning off the power When I press keys on my Midi Keyboard in Channel 0 too fast one these things will happen: a broken bass noise appears note off doesn't work until I press another key random notes are being played Can someone please help me get to finally play this awesome synth? :-) A thousand thanks Julian
  2. Hi all from London (UK.) I'm having fun playing with the new version of Designlab (1.0.7). I have had a Papilio One 500K board with Logicstart Megawing for a while now but haven't had time to do much with it.. I am interested in sound synthesis and would like to know if it is possible to use the YM2149 sound chip component in a schematic with the Logicstart board using the Sigma Delta DAC to send the sound through the on board audio Jack as opposed to using an audio wing like shown in the example. Is this possible? Thanks for any help... Steve.S