Search the Community: Showing results for tags 'wire'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Found 1 result

  1. Connecting VGA with jumper wires

    I think I'm going insane. I have a Papilio Pro + LogicStart MegaWing. I'm displaying a VGA image by using both (108 MHz, 1280 * 1024 * 60 Hz). So far so good. OK, now I disconnect the LogicStart MegaWing and I manually connect the pins relevant for VGA between the Papilio and the wing by using jumper wires . My VGA display says no signal. I've checked the wiring more times than I can remember. WTF? As a sanity check I tried connecting the relevant wires for a 7-segment display segment (1 segment + 1 anode + GND) and it worked. No luck so far with VGA though... Can anyone reproduce this issue? Which pins did you connect?