Search the Community: Showing results for tags 'lx9'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Found 1 result

  1. Hello, I'm also getting the "Cannot get programmer version, aborting" message when trying to upload a sketch to my Pro. I've tried the suggestions provided to others but continually get the same message. To date I've tried the following with no luck: - Ensuring that I have the correct port selected (tried again after removing every last trace of FTDI software from my Win7 pc). - Changing cables and ports on my pc. - The Zap 2.2.0 IDE bootloader approach as well as the approach described in the "LogicStart MegaWing Example" sketch. - Looking at it sternly to try and guilt it into working. - Ensured that Papillio Programmer is selected as the programmer. - Tried each of the Pro LX9 ZPUino boards when burning the bootloader and trying to upload code. I can see the TX light flashing when I try to upload and, as the others have stated, the AVR quickstart works just fine so I'm at a loss. My environment is Win7-64, Zap IDE 2.2.0, Loader 2.6 and the board says "BPC3011 V1.3". Any suggestions? Thanks, David