Search the Community: Showing results for tags 'ISE Project Navigator'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Found 1 result

  1. So after installing that huge obsolete Xilink ISE WebPack Design tools which is what was needed to edit circuits for the Spartan 6 FPGA on the Papilio Pro, I went on to open the DesignLab IDE, click on new circuit, and then edit circuit to create and edit a new schematic when I get this error. The clicking of the edit button should have opened the ISE project navigator like in one these videos (https://www.youtube.com/watch?v=XHhU5JiKdUY) that show how to go about making FPGA circuits using the IDE. I am instead getting this error (see attachment), can anybody guess why? I have tried running the program as admin and I will try reinstalling the IDE, but I think the problem lies elsewhere.