Search the Community: Showing results for tags 'ADC hotting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GadgetBox Universal IoT Hardware
    • GadgetBox General Discussion
  • Papilio Platform
    • Papilio General Discussion
    • Papilio Pro
    • Papilio One
    • Papilio DUO
    • Papilio Wings
    • DesignLab IDE
    • DesignLab Libraries
    • RetroCade Synth
    • Papilio Arcade
    • Papilio Loader Application
    • Papilio Logic Sniffer
    • Retired
  • Electronics
    • Modules
  • Soft Processors
    • ZPUino
    • J1 Forth
    • AVR8 Soft Processor
  • Community
    • Gadget Factory
    • Documentation
    • FPGA Discussions
    • Community Projects
    • Pipistrello
  • Open Bench
    • Open Bench Logic Sniffer at Dangerous Prototypes
    • OpenBench Logic Sniffer at Gadget Factory
  • Gadget Factory Internal Category

Categories

  • Papilio Platform
    • Papilio One
    • Papilio Plus
    • Papilio Wings
    • LogicStart MegaWing
    • ZPUino
    • Papilio Pro
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • Logic Sniffer
  • FPGAs
  • DesignLab
    • Example Projects
    • Libraries

Categories

  • Papilio FPGA
    • Papilio UCF (User Constraint) Files
    • Papilio Bit Files
  • Papilio Arcade
  • RetroCade Synth
  • General
  • Beta (Test) Releases
  • Books

Found 1 result

  1. Hi, I'm newbie with FPGAs so I found the Mike Field's book and I bought both a Papilio One 500K and a LogicStart MegaWind board as suggested. The first time I plugged the LogicStart MegaWing on the Papilio One, it lighted up all the LEDs on it. Then I followed the book and after some issues I could finally generate a .bit file as described in "Your First Design" chapter. I tried to load it using the Papilio Loader but unexpectedly the program didn't work (the switches didn't light up any LED). But the real problem now is that the board began to smell burned. I tried to check it and I realized the ADC U1 IC was hotting!! Although I erased the FPGA with the Papilio Loader, the IC continues becoming very hot in a few seconds. I tried to check if there was any shortcircuit between the ADC port pins, but everything seems to be correct. I don't know what else can I check. My Papilio One jumper's settings are USB and 3.3V. Any help will be appreciated!