Christian Ruocco

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Christian Ruocco

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender Male
  1. Hi there, I'm on Ubuntu 14.04 and after much faff trying to get my PP to work, I think it is knackered. I get this when programming: Programming to SPI FlashUsing built-in device listCannot find device having IDCODE=00010440Unknown Papilio BoardUsing built-in device listCannot find device having IDCODE=00400400IOException: Cannot open file USB transactions: Write 4 read 3 retries 0Error while burning bitfile. The IDCODE fields seem to be random when I run papilio-prog several times. I assume that means the FTDI is mangling the serial data? Any ideas? I've also got a DUO. Works perfectly with this same setup. I tried installing the linux 'drivers' but these seem to just install libftd2xx which isn't even linked against the papilio-prog (which uses open source libfdti) AND doesn't contain a linux kernel module either so I don't understand their relevance to anything. It does have a libusb in there though. Haven't tried that, get the feeling it's not going to help things.. The default FTDI drivers in Ubuntu work fine after running ubuntu-setup.sh, with the Duo. Minor note: Think it would be a good idea to remove all references to ftdi_user.sh. Spent a while searching the net for this script before discovering somewhere it is now ubuntu-setup.sh. Error msg in DesignLab 1.0.7 still refers to ftdi_user.sh too. Kind Regards,Chris